Epa vaka:
Kako sto pocnuva muzikata go mrdete kolkot od desnata strana.
Potoa se zavrtuvate.Prvite dolen polukrug so desnata raka,potoa so levata,i na kraj so dvete na desnata strana.
Gi ispruzuvate racete napred i mrdate so glavata.Kako sto vi se taka racete so desnata raka ja zaobikoluvate glavata.
Skokate na desna strana,pa na leva i zavrtuvate krug.
Gi ispruzuvate racete ama so dvata prsta napred,lizgate nakaj desnata strana.
Kleknuvate gi otvarate nozete,povtorno gi sobirate i stanuvate.
Odete cetiri cekori napred i gledate vo rakata,cetiri cekori napred i gi podigate racete,odete cetiri cekori napred i kleknuvate.
Refrenot:
Skokate so racete nagore,leva noga nazad pokazuvajki so rakata kon nogata,gi mrdate racete leva noga napred,gi mrdate racete pak leva noga nazad,mrdate so racete desna noga nazad,desna noga napred,leva noga napred,leva noga nazad.Poklopuvate noze pravite krug na desna strana,poklopuvate noze pravite krug na leva strana.Poklopuvate noze na desna strana gi doblizuvate racete i gi mrdate desno levo desno levo.
Skokate i pokazuvate so racete kon nogata leva noga nazad,plesnuvate so racete ja izsruzuvate levata noga,plesnuvate ja ispruzuvate desnata noga,plesnuvate ja ispruzuvate levata noga i koga zastanuvate levata nogas ja mrdate na leva na desno i plesnuvate so racete.Odete na desnata strna i gi podignuvate racete gore,i odejki na levata strana potcuknuvate so vasite race po vasiot kolk,desnata noga ja stavate zad levata ,zastanuvate vo staf, go mrdete kolenoto na dvete noze i gi dignuvate racete edna po edna prvin desnata posle levata.
Za domasno imate da si ja naucite.
Go imate i videoto polesno ke vi bide.
Nisto Emi vazno da si me pratila.
Jas ke vi postavam vo vasite ormari potrebnata oprema.