You are not connected. Please login or register

Млади бунтовници:Елиминација на ликовите

Отиди на страна : 1, 2  Next

Go down  Порака [Страна 1 of 2]

Simona

avatar
~Dobar clen~
~Dobar clen~
Секој член по еднаш да ден да пишува еден + и еден - за секој лик, ама само еднаш на ден. Со тоа тој како пишува + му додава еден глас на тој лик и со - му намалува еден. Целта е да остане само еден лик т.е двајца кои ќе бидат прогласени за најдобри. А додека има некој лик со 0 поени т.е ако стигне до 0 автоматски го бришете и не можете да гласате за него. Инаку ако сака некој да става бодови треба да ги ископира на претходниот и да им ги избрише + и - и да си ги додаде своите гласови. Ако нешто не е јасно прашајте...Марица 10
Пабло 10
Mиа 10
Maнуел 10
Лухан 10
Maркос 10
Гидо 10
Роко 10
Вико 10
Фели 10
Пилар 10
Томас 10
Сол 10
Фернанда 10
Лаура 10
Лола 10
Нико 10
Луна 10
Франсиско 10
Хавиер 10
Диего 10
Белен 10
Aгустина 10
Сабрина 10
Луз 10
Хулиета 10
Блас 10
Соња 10
Франко 10
Mансижа 10
Рената 10
Хилда 10
Лулу 10
Дуноф 10
Глорија 10
Кармен 10
Mичи 10
Серхио Бустаманте 10 - eliminiran
Aндраде 10
Moра 10
Начо 10
Пепа 10
Питер 10
Сандра 10
Мерцедес 10
Mиранда 10
Лало 10
Паула 10


_________________


***Te amo Luisana***

P.S. Site obozavateli na Lali registrirajte se na:
lali-esposito.forumexpress.org
Преглед на профилот на членот

Administracija!

avatar
~Uspesen clen~
~Uspesen clen~
Марица 11
Пабло 10
Mиа 10
Maнуел 10
Лухан 10
Maркос 10
Гидо 10
Роко 10
Вико 10
Фели 10
Пилар 10
Томас 10
Сол 10
Фернанда 10
Лаура 10
Лола 10
Нико 10
Луна 10
Франсиско 10
Хавиер 10
Диего 10
Белен 10
Aгустина 10
Сабрина 10
Луз 10
Хулиета 10
Блас 10
Соња 10
Франко 10
Mансижа 10
Рената 10
Хилда 10
Лулу 10
Дуноф 10
Глорија 10
Кармен 10
Mичи 10
Серхио Бустаманте 9
Aндраде 10
Moра 10
Начо 10
Пепа 10
Питер 10
Сандра 10
Мерцедес 10
Mиранда 10
Лало 10
Паула 10

Преглед на профилот на членот http://teenschool-eliteway.forumakers.com

Simona

avatar
~Dobar clen~
~Dobar clen~
Марица 11
Пабло 10
Mиа 11
Maнуел 10
Лухан 10
Maркос 10
Гидо 10
Роко 10
Вико 10
Фели 10
Пилар 10
Томас 10
Сол 9
Фернанда 10
Лаура 10
Лола 10
Нико 10
Луна 10
Франсиско 10
Хавиер 10
Диего 10
Белен 10
Aгустина 10
Сабрина 10
Луз 10
Хулиета 10
Блас 10
Соња 10
Франко 10
Mансижа 10
Рената 10
Хилда 10
Лулу 10
Дуноф 10
Глорија 10
Кармен 10
Mичи 10
Серхио Бустаманте 9
Aндраде 10
Moра 10
Начо 10
Пепа 10
Питер 10
Сандра 10
Мерцедес 10
Mиранда 10
Лало 10
Паула 10


_________________


***Te amo Luisana***

P.S. Site obozavateli na Lali registrirajte se na:
lali-esposito.forumexpress.org
Преглед на профилот на членот

Administracija!

avatar
~Uspesen clen~
~Uspesen clen~
moze da gi zatemnuvas tie sto im dodavas ili smaluvas za da znaeme a ne da barame koj

Марица 11
Пабло 11
Mиа 11
Maнуел 10
Лухан 10
Maркос 10
Гидо 10
Роко 10
Вико 10
Фели 10
Пилар 10
Томас 10
Сол 9
Фернанда 10
Лаура 10
Лола 10
Нико 10
Луна 10
Франсиско 10
Хавиер 10
Диего 10
Белен 10
Aгустина 10
Сабрина 10
Луз 10
Хулиета 10
Блас 10
Соња 10
Франко 10
Mансижа 10
Рената 10
Хилда 10
Лулу 10
Дуноф 10
Глорија 10
Кармен 10
Mичи 10
Серхио Бустаманте 8
Aндраде 10
Moра 10
Начо 10
Пепа 10
Питер 10
Сандра 10
Мерцедес 10
Mиранда 10
Лало 10
Паула 10

Преглед на профилот на членот http://teenschool-eliteway.forumakers.com

Simona

avatar
~Dobar clen~
~Dobar clen~
Марица 11
Пабло 11
Mиа 12
Maнуел 10
Лухан 10
Maркос 10
Гидо 10
Роко 10
Вико 10
Фели 10
Пилар 10
Томас 10
Сол 8
Фернанда 10
Лаура 10
Лола 10
Нико 10
Луна 10
Франсиско 10
Хавиер 10
Диего 10
Белен 10
Aгустина 10
Сабрина 10
Луз 10
Хулиета 10
Блас 10
Соња 10
Франко 10
Mансижа 10
Рената 10
Хилда 10
Лулу 10
Дуноф 10
Глорија 10
Кармен 10
Mичи 10
Серхио Бустаманте 8
Aндраде 10
Moра 10
Начо 10
Пепа 10
Питер 10
Сандра 10
Мерцедес 10
Mиранда 10
Лало 10
Паула 10


_________________


***Te amo Luisana***

P.S. Site obozavateli na Lali registrirajte se na:
lali-esposito.forumexpress.org
Преглед на профилот на членот

Administracija!

avatar
~Uspesen clen~
~Uspesen clen~
Марица 11
Пабло 11
Mиа 13
Maнуел 10
Лухан 10
Maркос 10
Гидо 10
Роко 10
Вико 10
Фели 10
Пилар 10
Томас 10
Сол 8
Фернанда 10
Лаура 10
Лола 10
Нико 10
Луна 10
Франсиско 10
Хавиер 10
Диего 10
Белен 10
Aгустина 10
Сабрина 10
Луз 10
Хулиета 10
Блас 10
Соња 10
Франко 10
Mансижа 10
Рената 10
Хилда 10
Лулу 10
Дуноф 10
Глорија 10
Кармен 10
Mичи 10
Серхио Бустаманте 7
Aндраде 10
Moра 10
Начо 10
Пепа 10
Питер 10
Сандра 10
Мерцедес 10
Mиранда 10
Лало 10
Паула 10

Преглед на профилот на членот http://teenschool-eliteway.forumakers.com

_LaLa_

avatar
~Nov clen~
~Nov clen~
Марица 12+
Пабло 11
Mиа 13
Maнуел 10
Лухан 10
Maркос 10
Гидо 10
Роко 10
Вико 10
Фели 10
Пилар 10
Томас 10
Сол 8
Фернанда 10
Лаура 10
Лола 10
Нико 10
Луна 10
Франсиско 10
Хавиер 10
Диего 10
Белен 10
Aгустина 10
Сабрина 10
Луз 10
Хулиета 10
Блас 10
Соња 10
Франко 10
Mансижа 10
Рената 10
Хилда 10
Лулу 10
Дуноф 10
Глорија 10
Кармен 10
Mичи 10
Серхио Бустаманте 6-
Aндраде 10
Moра 10
Начо 10
Пепа 10
Питер 10
Сандра 10
Мерцедес 10
Mиранда 10
Лало 10
Паула 10

Преглед на профилот на членот

Administracija!

avatar
~Uspesen clen~
~Uspesen clen~
Марица 13+
Пабло 11
Mиа 13
Maнуел 10
Лухан 10
Maркос 10
Гидо 10
Роко 10
Вико 10
Фели 10
Пилар 10
Томас 10
Сол 8
Фернанда 10
Лаура 10
Лола 10
Нико 10
Луна 10
Франсиско 10
Хавиер 10
Диего 10
Белен 10
Aгустина 10
Сабрина 10
Луз 10
Хулиета 10
Блас 10
Соња 10
Франко 10
Mансижа 10
Рената 10
Хилда 10
Лулу 10
Дуноф 10
Глорија 10
Кармен 10
Mичи 10
Серхио Бустаманте 5-
Aндраде 10
Moра 10
Начо 10
Пепа 10
Питер 10
Сандра 10
Мерцедес 10
Mиранда 10
Лало 10
Паула 10

Преглед на профилот на членот http://teenschool-eliteway.forumakers.com

Dammy :]

avatar
~Redovn clen~
~Redovn clen~
Марица 13
Пабло 11
Mиа 14 +
Maнуел 10
Лухан 10
Maркос 10
Гидо 10
Роко 10
Вико 10
Фели 10
Пилар 10
Томас 10
Сол 8
Фернанда 10
Лаура 10
Лола 10
Нико 10
Луна 10
Франсиско 10
Хавиер 10
Диего 10
Белен 10
Aгустина 10
Сабрина 10
Луз 10
Хулиета 10
Блас 10
Соња 10
Франко 10
Mансижа 10
Рената 10
Хилда 10
Лулу 10
Дуноф 10
Глорија 10
Кармен 10
Mичи 10
Серхио Бустаманте 4-
Aндраде 10
Moра 10
Начо 10
Пепа 10
Питер 10
Сандра 10
Мерцедес 10
Mиранда 10
Лало 10
Паула 10


_________________

Made by me...Not copiers alowed!!
Преглед на профилот на членот http://www.all-disney-stars.forumakers.com

Administracija!

avatar
~Uspesen clen~
~Uspesen clen~
Марица 14
Пабло 11
Mиа 14
Maнуел 10
Лухан 10
Maркос 10
Гидо 10
Роко 10
Вико 10
Фели 10
Пилар 10
Томас 10
Сол 8
Фернанда 10
Лаура 10
Лола 10
Нико 10
Луна 10
Франсиско 10
Хавиер 10
Диего 10
Белен 10
Aгустина 10
Сабрина 10
Луз 10
Хулиета 10
Блас 10
Соња 10
Франко 10
Mансижа 10
Рената 10
Хилда 10
Лулу 10
Дуноф 10
Глорија 10
Кармен 10
Mичи 10
Серхио Бустаманте 3
Aндраде 10
Moра 10
Начо 10
Пепа 10
Питер 10
Сандра 10
Мерцедес 10
Mиранда 10
Лало 10
Паула 10

Преглед на профилот на членот http://teenschool-eliteway.forumakers.com

_LaLa_

avatar
~Nov clen~
~Nov clen~
Марица 15+
Пабло 11
Mиа 14
Maнуел 10
Лухан 10
Maркос 10
Гидо 10
Роко 10
Вико 10
Фели 10
Пилар 10
Томас 10
Сол 8
Фернанда 10
Лаура 10
Лола 10
Нико 10
Луна 10
Франсиско 10
Хавиер 10
Диего 10
Белен 10
Aгустина 10
Сабрина 10
Луз 10
Хулиета 10
Блас 10
Соња 10
Франко 10
Mансижа 10
Рената 10
Хилда 10
Лулу 10
Дуноф 10
Глорија 10
Кармен 10
Mичи 10
Серхио Бустаманте 2-
Aндраде 10
Moра 10
Начо 10
Пепа 10
Питер 10
Сандра 10
Мерцедес 10
Mиранда 10
Лало 10
Паула 10

Преглед на профилот на членот

Dammy :]

avatar
~Redovn clen~
~Redovn clen~
Марица 15
Пабло 11
Mиа 15+
Maнуел 10
Лухан 10
Maркос 10
Гидо 10
Роко 10
Вико 10
Фели 10
Пилар 10
Томас 10
Сол 8
Фернанда 10
Лаура 10
Лола 10
Нико 10
Луна 10
Франсиско 10
Хавиер 10
Диего 10
Белен 10
Aгустина 10
Сабрина 10
Луз 10
Хулиета 10
Блас 10
Соња 10
Франко 10
Mансижа 10
Рената 10
Хилда 10
Лулу 10
Дуноф 10
Глорија 10
Кармен 10
Mичи 10
Серхио Бустаманте 1-
Aндраде 10
Moра 10
Начо 10
Пепа 10
Питер 10
Сандра 10
Мерцедес 10
Mиранда 10
Лало 10
Паула 10


_________________

Made by me...Not copiers alowed!!
Преглед на профилот на членот http://www.all-disney-stars.forumakers.com

Anny

avatar
~Pocetnik~
~Pocetnik~
Марица 15
Пабло 11
Mиа 16 +
Maнуел 10
Лухан 10
Maркос 10
Гидо 10
Роко 10
Вико 10
Фели 10
Пилар 10
Томас 10
Сол 8
Фернанда 10
Лаура 10
Лола 10
Нико 10
Луна 10
Франсиско 10
Хавиер 10
Диего 10
Белен 10
Aгустина 10
Сабрина 10
Луз 10
Хулиета 10
Блас 10
Соња 10
Франко 10
Mансижа 10
Рената 10
Хилда 10
Лулу 10
Дуноф 10
Глорија 10
Кармен 10
Mичи 10
Серхио Бустаманте 0 - izleguva
Aндраде 10
Moра 10
Начо 10
Пепа 10
Питер 10
Сандра 10
Мерцедес 10
Mиранда 10
Лало 10
Паула 10

Преглед на профилот на членот

Dammy :]

avatar
~Redovn clen~
~Redovn clen~
Марица 15
Пабло 11
Mиа 17 +
Maнуел 10
Лухан 10
Maркос 10
Гидо 10
Роко 10
Вико 10
Фели 10
Пилар 10
Томас 10
Сол 8
Фернанда 10
Лаура 10
Лола 10
Нико 10
Луна 10
Франсиско 10
Хавиер 10
Диего 10
Белен 10
Aгустина 10
Сабрина 10
Луз 10
Хулиета 10
Блас 10
Соња 10
Франко 10
Mансижа 10
Рената 10
Хилда 10
Лулу 10
Дуноф 9-
Глорија 10
Кармен 10
Mичи 10
Aндраде 10
Moра 10
Начо 10
Пепа 10
Питер 10
Сандра 10
Мерцедес 10
Mиранда 10
Лало 10
Паула 10

izleze-dunaf


_________________

Made by me...Not copiers alowed!!
Преглед на профилот на членот http://www.all-disney-stars.forumakers.com

Simona

avatar
~Dobar clen~
~Dobar clen~
Марица 15
Пабло 11
Mиа 18 +
Maнуел 10
Лухан 10
Maркос 10
Гидо 10
Роко 10
Вико 10
Фели 10
Пилар 10
Томас 10
Сол 7 -
Фернанда 10
Лаура 10
Лола 10
Нико 10
Луна 10
Франсиско 10
Хавиер 10
Диего 10
Белен 10
Aгустина 10
Сабрина 10
Луз 10
Хулиета 10
Блас 10
Соња 10
Франко 10
Mансижа 10
Рената 10
Хилда 10
Лулу 10
Дуноф 9
Глорија 10
Кармен 10
Mичи 10
Aндраде 10
Moра 10
Начо 10
Пепа 10
Питер 10
Сандра 10
Мерцедес 10
Mиранда 10
Лало 10
Паула 10

dammy ne e izlezen dunof ima 9 a ne 0 hh


_________________


***Te amo Luisana***

P.S. Site obozavateli na Lali registrirajte se na:
lali-esposito.forumexpress.org
Преглед на профилот на членот

Administracija!

avatar
~Uspesen clen~
~Uspesen clen~
Марица 16
Пабло 11
Mиа 18
Maнуел 10
Лухан 10
Maркос 10
Гидо 10
Роко 10
Вико 10
Фели 10
Пилар 10
Томас 10
Сол 6
Фернанда 10
Лаура 10
Лола 10
Нико 10
Луна 10
Франсиско 10
Хавиер 10
Диего 10
Белен 10
Aгустина 10
Сабрина 10
Луз 10
Хулиета 10
Блас 10
Соња 10
Франко 10
Mансижа 10
Рената 10
Хилда 10
Лулу 10
Дуноф 9
Глорија 10
Кармен 10
Mичи 10
Aндраде 10
Moра 10
Начо 10
Пепа 10
Питер 10
Сандра 10
Мерцедес 10
Mиранда 10
Лало 10
Паула 10

Преглед на профилот на членот http://teenschool-eliteway.forumakers.com

Euge

avatar
~Uspesen clen~
~Uspesen clen~
Марица 17
Пабло 11
Mиа 18
Maнуел 10
Лухан 10
Maркос 10
Гидо 10
Роко 10
Вико 10
Фели 10
Пилар 10
Томас 10
Сол 5
Фернанда 10
Лаура 10
Лола 10
Нико 10
Луна 10
Франсиско 10
Хавиер 10
Диего 10
Белен 10
Aгустина 10
Сабрина 10
Луз 10
Хулиета 10
Блас 10
Соња 10
Франко 10
Mансижа 10
Рената 10
Хилда 10
Лулу 10
Дуноф 9
Глорија 10
Кармен 10
Mичи 10
Aндраде 10
Moра 10
Начо 10
Пепа 10
Питер 10
Сандра 10
Мерцедес 10
Mиранда 10
Лало 10
Паула 10

Преглед на профилот на членот http://www.schoolway.forumakers.com

Administracija!

avatar
~Uspesen clen~
~Uspesen clen~
Марица 18
Пабло 11
Mиа 18
Maнуел 10
Лухан 10
Maркос 10
Гидо 10
Роко 10
Вико 10
Фели 10
Пилар 10
Томас 10
Сол 4
Фернанда 10
Лаура 10
Лола 10
Нико 10
Луна 10
Франсиско 10
Хавиер 10
Диего 10
Белен 10
Aгустина 10
Сабрина 10
Луз 10
Хулиета 10
Блас 10
Соња 10
Франко 10
Mансижа 10
Рената 10
Хилда 10
Лулу 10
Дуноф 9
Глорија 10
Кармен 10
Mичи 10
Aндраде 10
Moра 10
Начо 10
Пепа 10
Питер 10
Сандра 10
Мерцедес 10
Mиранда 10
Лало 10
Паула 10

Преглед на профилот на членот http://teenschool-eliteway.forumakers.com

Anny

avatar
~Pocetnik~
~Pocetnik~
Марица 18
Пабло 11
Mиа 19 +
Maнуел 10
Лухан 10
Maркос 10
Гидо 10
Роко 10
Вико 10
Фели 10
Пилар 10
Томас 10
Сол 4
Фернанда 10
Лаура 10
Лола 10
Нико 10
Луна 10
Франсиско 10
Хавиер 10
Диего 10
Белен 10
Aгустина 10
Сабрина 10
Луз 10
Хулиета 10
Блас 10
Соња 10
Франко 10
Mансижа 10
Рената 10
Хилда 10
Лулу 10
Дуноф 8 -
Глорија 10
Кармен 10
Mичи 10
Aндраде 10
Moра 10
Начо 10
Пепа 10
Питер 10
Сандра 10
Мерцедес 10
Mиранда 10
Лало 10
Паула 10

Преглед на профилот на членот

Administracija!

avatar
~Uspesen clen~
~Uspesen clen~
Марица 19
Пабло 11
Mиа 19
Maнуел 10
Лухан 10
Maркос 10
Гидо 10
Роко 10
Вико 10
Фели 10
Пилар 10
Томас 10
Сол 3
Фернанда 10
Лаура 10
Лола 10
Нико 10
Луна 10
Франсиско 10
Хавиер 10
Диего 10
Белен 10
Aгустина 10
Сабрина 10
Луз 10
Хулиета 10
Блас 10
Соња 10
Франко 10
Mансижа 10
Рената 10
Хилда 10
Лулу 10
Дуноф 8
Глорија 10
Кармен 10
Mичи 10
Aндраде 10
Moра 10
Начо 10
Пепа 10
Питер 10
Сандра 10
Мерцедес 10
Mиранда 10
Лало 10
Паула 10

Преглед на профилот на членот http://teenschool-eliteway.forumakers.com

Anny

avatar
~Pocetnik~
~Pocetnik~
Марица 19
Пабло 11
Mиа 20 +
Maнуел 10
Лухан 10
Maркос 10
Гидо 10
Роко 10
Вико 10
Фели 10
Пилар 10
Томас 10
Сол 2 -
Фернанда 10
Лаура 10
Лола 10
Нико 10
Луна 10
Франсиско 10
Хавиер 10
Диего 10
Белен 10
Aгустина 10
Сабрина 10
Луз 10
Хулиета 10
Блас 10
Соња 10
Франко 10
Mансижа 10
Рената 10
Хилда 10
Лулу 10
Дуноф 8
Глорија 10
Кармен 10
Mичи 10
Aндраде 10
Moра 10
Начо 10
Пепа 10
Питер 10
Сандра 10
Мерцедес 10
Mиранда 10
Лало 10
Паула 10

Преглед на профилот на членот

Bube

avatar
~Pocetnik~
~Pocetnik~
Марица 19
Пабло 11
Mиа 21+
Maнуел 10
Лухан 10
Maркос 10
Гидо 10
Роко 10
Вико 10
Фели 10
Пилар 10
Томас 10
Сол 1-
Фернанда 10
Лаура 10
Лола 10
Нико 10
Луна 10
Франсиско 10
Хавиер 10
Диего 10
Белен 10
Aгустина 10
Сабрина 10
Луз 10
Хулиета 10
Блас 10
Соња 10
Франко 10
Mансижа 10
Рената 10
Хилда 10
Лулу 10
Дуноф 8
Глорија 10
Кармен 10
Mичи 10
Aндраде 10
Moра 10
Начо 10
Пепа 10
Питер 10
Сандра 10
Мерцедес 10
Mиранда 10
Лало 10
Паула 10

Преглед на профилот на членот http://www.piczo.com

Maje

avatar
~Pocetnik~
~Pocetnik~
Марица 19
Пабло 11
Mиа 22+
Maнуел 10
Лухан 10
Maркос 10
Гидо 10
Роко 10
Вико 10
Фели 10
Пилар 10
Томас 10
Сол 0-
Фернанда 10
Лаура 10
Лола 10
Нико 10
Луна 10
Франсиско 10
Хавиер 10
Диего 10
Белен 10
Aгустина 10
Сабрина 10
Луз 10
Хулиета 10
Блас 10
Соња 10
Франко 10
Mансижа 10
Рената 10
Хилда 10
Лулу 10
Дуноф 8
Глорија 10
Кармен 10
Mичи 10
Aндраде 10
Moра 10
Начо 10
Пепа 10
Питер 10
Сандра 10
Мерцедес 10
Mиранда 10
Лало 10
Паула 10

Преглед на профилот на членот

Ana

avatar
~Nov clen~
~Nov clen~
Марица 19
Пабло 11
Mиа 23+
Maнуел 10
Лухан 10
Maркос 10
Гидо 10
Роко 10
Вико 10
Фели 10
Пилар 10
Томас 10
Фернанда 10
Лаура 10
Лола 10
Нико 10
Луна 10
Франсиско 10
Хавиер 10
Диего 10
Белен 10
Aгустина 10
Сабрина 10
Луз 10
Хулиета 10
Блас 10
Соња 10
Франко 10
Mансижа 10
Рената 10
Хилда 10
Лулу 10
Дуноф 8-
Глорија 10
Кармен 10
Mичи 10
Aндраде 10
Moра 10
Начо 10
Пепа 10
Питер 10
Сандра 10
Мерцедес 10
Mиранда 10
Лало 10
Паула 10

Преглед на профилот на членот

Administracija!

avatar
~Uspesen clen~
~Uspesen clen~
Марица 20+
Пабло 11
Mиа 23
Maнуел 10
Лухан 10
Maркос 10
Гидо 10
Роко 10
Вико 10
Фели 10
Пилар 10
Томас 10
Фернанда 10
Лаура 10
Лола 10
Нико 10
Луна 10
Франсиско 10
Хавиер 10
Диего 10
Белен 10
Aгустина 10
Сабрина 10
Луз 10
Хулиета 10
Блас 10
Соња 10
Франко 10
Mансижа 10
Рената 10
Хилда 10
Лулу 10
Дуноф 7-
Глорија 10
Кармен 10
Mичи 10
Aндраде 10
Moра 10
Начо 10
Пепа 10
Питер 10
Сандра 10
Мерцедес 10
Mиранда 10
Лало 10
Паула 10

Преглед на профилот на членот http://teenschool-eliteway.forumakers.com

Sponsored content


Вратете се на почетокот  Порака [Страна 1 of 2]

Отиди на страна : 1, 2  Next

Permissions in this forum:
Не можете да одговарате на темите во форумот